Dura V 10kW

De technologisch geavanceerde Dura V warmtepompen zijn hoogwaardige modellen met aan/uit-regeling die een prestatiecoëfficiënt van 7 en meer bereiken. Ze hebben een innovatief verticaal ontwerp en zijn uitgerust met hoogwaardige componenten. Hiermee kunt u zwembaden en spa's het hele jaar door opwarmen.

FullFlowTM:

zorgt voor een maximaal waterdebiet door uw warmtepomp. U hoeft niet langer een bypass te installeren om het waterdebiet te regelen. Dit is een duidelijk installatievoordeel van vrijwel alle Duraheat warmtepompen.

Toepassingen:

deze compacte warmtepompen zijn inzetbaar voor diverse toepassingen en bieden plug-and-play-functionaliteit voor nóg meer installatiegemak.

NoFrostTM:

de gebruikte technologie en materialen zorgen ervoor dat uw warmtepomp niet bevriest tijdens de winter, mocht u vergeten zijn het systeem te ledigen (wat doorgaans aan te bevelen is).

HotDefrostTM:

revolutionaire technologie die de warmtepomp ontdooit zonder het zwembadwater af te koelen. In een drietal minuten wordt de warmtepomp aan de buitenzijde automatisch ontdooid. Ideaal voor spa's en kleinere zwembaden om te vermijden dat het water plotseling afkoelt, een probleem dat vaak voorkomt bij klassieke ontdooisystemen.

Corrosiebestendige behuizing:

alle componenten van Duraheat warmtepompen zijn volledig gemaakt van corrosiebestendige materialen zodat ze langer meegaan.

CondensFluxTM:

talloze modellen van Duraheat warmtepompen hebben een doordacht ontwerp om in de behuizing gecondenseerd water op te vangen en af te voeren via een buisje. Zo ontstaat er rond de warmtepomp geen plas water die ten onrechte als lek beschouwd kan worden.

Verticale warmtepompen:

gegarandeerd efficiënte en stille werking. Deze warmtepompen zijn ook uiterst compact en nemen minder plaats in dan horizontale warmtepompen.

Duralink:

Duraheat V en Vi warmtepompen kunnen draadloos via de afstandsbediening aangestuurd worden.

Dura

Gegevens

Verwarmingscapaciteit
10,6 kW

Specifieke referenties